X

Tømmermændstips til dagen derpå

Har du haft en vild aften i byen, og river det i håret dagen efter? Så er det helt sikkert ikke hverken første eller sidste gang. Der findes mange måder at pleje tømmermændene på, og vi giver dig her tre tips til, hvad du bør gøre dagen efter.

Husk at fjerne makeup og neglelak

Det kan godt være et skræmmende syn at vågne op og kigge sig selv i spejlet dagen efter en bytur, fordi makeuppen sidder over det hele. Man ligner faktisk nok det, man allermest prøvede at undgå dagen før. Du bør derfor som det første, når du står op, fjerne makeup og neglelak med en neglelakfjerner, så beviserne fra turen er væk. Du vil opnå en stor mental tilfredshed over at starte på en frisk. Du vil nok også have godt af et bad, nu når du er i gang.

God, fed mad

Man har en utrolig trang til salt, når man har tømmermænd, og det behov skal du bare giver efter for. Det er muligt, at det ikke er det sundeste, men du har allerede ødelagt din krop en smule ved at tage i byen og drikke, så hvorfor ikke gå all-in? Brug dette argument, når du forsøger at tale dig selv fra den fede mad.

Drik godt med vand

Hvis det er muligt, så bør du allerede aftenen før begynde at tænke på dagen efter og drikke en masse vand, inden du lægger dig i sengen. Hvis du har en dundrende hovedpine, bør du i hvert fald drikke et par liter væske. Hvis du kan få plads til en lur midt på dagen, efter du har drukket en masse vand, kan det særligt gøre en stor forskel.

admin: