X
    Categories: Powerbait

Vil du have et godt tip til ørredfiskeri?

Ørreden er en smuk fisk

Med sin skinnende blanke overflade og slanke statur, er ørreden én af de smukkeste fisk, som du kan få på krogen som lystfisker. Det givet et helt særligt kick, når de gyldne skæl spiller i vandoverfladen, og du mærker modstanden i linen.

Ørreden er noget specielt, og har en større status for lystfiskeren end de flste andre fisk. Det skulle da lige være med undtagelse af laksen, og måske også gedden.

Sådan fanger du ørreder med powerbait 

Du kan gøre ørreden nysgerrig ved at benytte en særlig form for madding, som kaldes for powerbait. Hemmeligheden ved powerbait er, at det udsender nogle duftstoffer, som er helt uimodståelige for ørreden, som lokkes til at den skønne duft af mad. 

Lidt ligesom hvis du mærker duften af din livret.

Du sætter den fristende powerbait på en enkelt- eller en trekrog, og så er det ellers bare at vente på, at ørreden hugger til. Den magiske madding er ekstra effektfuld i put and take søer, hvor der er større stimer samlet på samme tid.

Er der ikke lige bid med det samme, så skifter du bare til anden variant med nogle nye duftstoffer. Så skal ørreden nok komme til fadet.

Glæd dig til at prøve powerbait – og til at fange en flot ørred.  

Troels Nielsen: