X

3 måder at støtte barnet på i skolen

Skolen er en afgørende tid for dit barns udvikling, og det er ikke kun, fordi der her læres de basale færdigheder inden for forskellige fag. Tværtimod er det faktisk i skolen, at langt størstedelen af den sociale indlæring foregår, og derfor er det afgørende, at barnets tid bliver så ideel som muligt. Vi giver dig her 3 måder, hvorpå du kan give barnet de bedste betingelser for at blomstre.

Brug privatskole for mest tid til barnet

En privatskole har fejlagtigt fået et ry for at være et sted for de rige børn, men det er forkert. Det er et sted, som forældrene sender deres børn til, hvis de går op i barnets faglige og personlige udvikling, da der ganske enkelt bare er mere overskud til det enkelt barn. Når barnets problematikker kommer i centrum udvikler det sig. Det kan man blandt andet på en privatskole i Tølløse.

Lyt ihærdigt til dit barn

Dit barn har ofte meget på hjerte, særligt i de tidlige år i skolen, og de vil altid gerne gøre dig stolt. Det er vigtigt, at du bekræfter barnet, så det fastholder lysten til at lære og skabe, hvilket i sidste ende er det, der gør dem til gode elever. Sæt derfor tid af til at tale om, hvad barnet har lavet i skolen.

Lad barnet løse konflikter selv

Altså de konflikter, hvor det er muligt. Barnet skal lære, hvordan man håndterer udfordringer, fordi det er her, det lærer allermest. Mobning og lignende skal selvfølgelig håndteres af en voksen, men mindre skavanker skal børnene selv få lov at rode med.

admin: