X

Gør det til dit job at motivere andre

Når det kommer til at finde ud af, hvad man skal arbejde med, så ønsker alle et job, hvor man føler sig hjemme og inspireret. Heldigvis er der mulighed for at gøre en karriere ud af sin hobby, og dermed lade sin motivation smitte af på andre.

Hvis du er tilhænger af et sundt, aktivt liv og ønsker at dele din livsstil med andre så bliv personlig træner.

Hvis du ønsker uddannelsen som personlig træner, er der intet, der står i vejen for dig. Der er ingen adgangskrav, udover træningserfaring, da du får det hele under uddannelsen. Den uddannelse er bygget op med fuld fokus på det at være personlig træner, og du vil være klar til at modtage klienter efter endt forløb.

Uddannelsen består af flere levels, så du gradvist kan blive klogere på, hvad det vil sige at være personlig træner.

Bliv personlig træner med alt, hvad det indebærer

Du vil også modtage undervisning som fitnessinstruktør, da det formentlig er her, du vil mødes med dine klienter. Her vil du blive undervist i emner som motivation, service og rollen som ambassadør: det er vigtigt, at du præsenterer dig godt i centret både for dit og deres omdømme.

Når du når til det sidste level vil du kunne tilbyde et produkt fra den øverste hylde i branchen: som personlig træner er du kundens personlige kontakt, og du har derfor et stort ansvar.

Under uddannelsen vil du lære, hvordan du kan skræddersy dine forløb til dine klienter, så de ved, at de får et program specielt til deres behov og ressourcer.

Undersøg muligheden for at blive personlig træner allerede i dag, og kom i gang med at inspirere andre.

admin: