X

Sådan passer du bedst på din krop

Vi skal passe godt på vores krop, fordi vi har kun én af dem – og den skal holde hele livet igennem. Smerter, som opstår, når alderen rammer os, kan ofte spores tilbage til en tid, hvor vi ikke passede godt nok på vores krop, og derfor er det bare så ekstremt vigtigt, at vi passer godt på den, mens vi kan. Få her de bedste råd til at passe på din krop.

Sid ergonomisk på arbejde og derhjemme

En af de helt store syndere er, at vi i vores stillesiddende dagligdag sidder forkert på vores kontorstol. Ryg- og lændesmerter er noget af det mest udbredte blandt ældre, og det skyldes i de fleste tilfælde dårlige siddepositioner. Vi danskere arbejdet meget fra en computer, så tænk over det, næste gang du sætter dig foran skærmen.

Hold fedtprocenten nede og undgå blodpropper

Der er en tendens til, at der er større chance for at få blodpropper, hvis man har en bmi på over 30, og derfor er det vigtigt, at du spiser ordentligt, så fedtprocenten holdes nede. I samme ombæring kan du sikre, at dit tarmsystem fungerer, som det skal, da dårlig kost også kan give træg mave og andre lignende problemer.

Få professionel hjælp til dit problem

Hvis uheldet er ude, skal du naturligvis have hjælp. Man kan læse sig til meget på nettet, men det er ikke altid, at man ved, hvad man skal gøre i praksis, eller om rådgivningen passer specifikt på ens problemer. Med professionel hjælp fra eksempelvis en smerteklinik i Århus kan du sikre dig, at din krop ledes på rette vej.

admin: