X

3 uundværlige genstande til din hest

En hest er et stort dyr, som stiller store krav til omgivelserne, hvis den skal have det ordentligt. Den foretrækker naturligvis at løbe frit, men den vil af praktiske årsager opholde sig i sin stald meget af tiden, og derfor er det vigtigt, at din stald er up to date. Vi giver dig her 3 ting, som din stald bør have.

Et godt og solidt fodertrug

Din hest skal have mulighed for at spise, men du skal også gøre det så nemt for den at spise som muligt. Enhver kan sætte en spand op med mad, men det giver ikke nødvendigvis en god oplevelse for hesten. Med et fodertrug skabt præcis til heste kan du sikre dig, at din hest får den mad, den har brug for.

Brug skridsikre staldmåtter til både dig og hesten

Heste har led, som slides en del, og når de står på dit glatte staldgulv, anstrenger de sig meget for at holde balancen. Det slider utroligt meget på særligt led, men med en staldmåtte kan du undgå disse problemer. Det gør det ligeledes nemmere for dig at færdes hos den, men det vigtigste er helt bestemt, at hesten har det godt.

Brug en stalddør skabt til heste

En hest er ikke skabt til at være lukket inde i en stald, men af praktiske årsager er den nødt til at være i stalden i længere perioder af gangen. Du kan dog hjælpe den til frit udkig og frisk luft med en dobbelt stalddør, hvor toppen kan åbnes, uden at den kan løbe ud. På den måde kan du hjælpe din staldhest til en mere komfortabel hverdag.

admin: