X

Invester i det rigtige udstyr til dine stalddyr

Når man ejer og driver et landbrug eller en gård, så er der mange ting, som man skal have styr på. Der er et stort arbejde bag at drive landbrug succesfuldt, men det er et liv, der giver tifoldigt igen.

For at skabe et succesrigt landbrug skal der være gode forudsætninger for arbejdere og dyr. Når I har det rigtige udstyr på plads, skaber det trygge rammer for de arbejdende og dyrene på gården, og er med til at skabe vækst i jeres landbrug.

Når man er ejer af mange stalddyr, er der yderligere flere ting, der skal falde på plads. Der skal være styr på fodervogne, multivogne, halmballer og eventuelt en mobil grisevægt for at få mest muligt ud af det økonomiske afkast.

Sørg for den korrekte mængde foder

En grisevægt er skabt til at kunne veje større genstande og dyr, og fælles for dem alle er, at de er mobile. Dette er uafhængigt af, hvilken størrelse vægt I har brug for.

Til grise og svin kan du få en vægt med en kapacitet på 300 kg, og som er opbygget med hele fire vejeceller. Dette betyder, at de har en meget lav indstigningshøjde, som gør det nemmere for dig og gris.

De store vægte kommer også med håndtag og hjul på, så selvom det lyder som en stor mundfuld, så er det intet problem for dig at håndtere den.

Når du kan veje dine grise, har du mulighed for at sikre dig, at du giver dine smågrise og store svin den rigtige mængde foder.

Undersøg dine muligheder for at investere i en mobil grisevægt allerede i dag, og se de andre gode tilbud, der kan hjælpe både dig og dine dyr.

admin: