X

Drømmen om et HAY sofabord

De fleste af os går op i, hvordan vi indretter vores bolig. Først og fremmest skal indretningen selvfølgelig være funktionel, men det gør heller ikke noget, hvis der er tænkt over æstetikken i møblerne, der helst skal være en fryd for øjet, så vi altid kan føle os i godt humør og veltilpasse nok til at slappe helt af i vores hjem. Er der ét dansk brand, der virkelig formår at forene funktionalitet og æstetik i moderne møbler, så er det HAY, og drømmer du om et eller flere nye HAY sofaborde, findes der heldigvis utroligt mange muligheder.

 

Historien bag danske HAY

Interesserer du dig for design, er det mere end almindeligt svært at komme udenom HAY. Her er nemlig tale om et dansk brand med fart på og masser af succes både herhjemme og i udlandet. HAY blev grundlagt i 2002 af ægteparret Mette Hjort Hay og Rolf Hay og har ligeledes Troels Holck Poulsen ombord, som du måske også kender som grundlæggeren af den store modekoncern Bestseller, der har et hav af spændende modebrands under sine vinger. Hos HAY handler det dog ikke om modetøj, men om lækkert design til boligen, og blandt de mest populære varer fra HAY finder du HAY sofaborde i mange fantastiske designs for enhver smag.

Det gode håndværk og sansen for moderne design er i højsædet, når HAY skaber brandets forskellige produkter til boligen. Ambitionerne er tårnhøje, og vælger du produkter fra HAY kan du derfor være sikker på, at du virkelig får kvalitet for pengene. Hvert enkelt design har et moderne og spændende, grafisk udtryk, og HAY er bestemt ikke bange for at skille sig ud fra mængden, hvilket højst sandsynligt også er en stor del af grunden til, at HAY har opnået massiv succes over hele verden.  

 

Eksperimenterende design med inspiration fra geometrien

I designs fra HAY ses en tydelig interesse for og fascination af den geometriske verden, og det afspejles særligt i designet af brandets populære HAY sofaborde. Mangler du et nyt HAY sofabord, kan du for eksempel gå på opdagelse blandt de kvadratiske Tray-sofaborde, der mest af alt ligner elegante kasser med de rene linjer og det enkle, luftige udtryk. HAY har også massevis af mere klassiske, runde HAY sofaborde, heriblandt Bella- og Tulou-bordene, der hver især har deres unikke særpræg, der skaber en særlig stemning i din stue. Lad dig inspirere til din indretning med sofaborde fra HAY, og forny din bolig med styles fra en af landets stærkeste design-mastodonter.   

Linnea Larsen: