X

Eukanuba hundefoder imødekommer særlige behov

Når du skal vælge foder til din hund kan det godt betale sig at gå efter kvalitet fremfor kvantitet. Ved at vælge noget godt foder sikrer du nemlig din hunds helbred, og holder den sund, rask og fuld af energi i så mange år som muligt. 

At vælge noget godt foder, vil først og fremmest sige, at man vælger noget foder, som passer til hundens behov. Er det en lille hvalp man har derhjemme, skal den have foder, som er specielt fremstillet til hvalpe, da den i dette stadie af sit liv, har nogle helt særlige næringsmæssige behov. Mens den er lille, skal hvalpen nemlig gerne spise noget foder, som er med til at styrke blandt andet knogler og immunsystem. 

Når hunden er voksen opstår der måske nogle andre særlige behov. Lider hunden af allergi, er det eksempelvis nødvendigt, at købe noget foder med fokus på netop at undgå allergener som eksempelvis kylling, majs eller korn. 

Derudover er det vigtigt, at vælge en typer foder, som passer til hundens størrelse og eventuelt race. Det vil sige, at man, hvis man har en grand danois, vælger en type foder til store hunde, mens man, hvis man har en gravhund, vælger en til små. 

Eukanuba hundefoder er specialfremstillet hundefoder, som netop har fokus på hundes forskellige behov, som opstår som følge af alder, race, helbred, levevis og sensitivitet. Hos Eukanuba kan du altså med garanti finde det helt rette foder til netop din hund og dens særlige behov. Har din hund sart hud og mave kan du eksempelvis prøve varianten med lam og ris, som er fremstillet med henblik på at imødekomme dette problem. Har din hund skrøbelige led, kan du prøve Eukanuba Daily Care Sensitive Joints, som plejer de følsomme led på bedste vis. Derudover har Eukanuba varianter, der henvender sig til ældre hunde, overvægtige hunde samt hvalpe. 

Katrin Sørensen: