X

Gai+Lisv

Hos dethalvekongerige.dk finder du et bredt udvalg af tøj fra Gai+Lisva, som på kort tid er blevet et stort og anerkendt brand til kvinder. Gai+Lisva er særligt kendt for deres enkle og stilrene designs samt øget fokus på bæredygtighed. På siden finder du blandt andet bluser, toppe, skjorter, bukser, striktrøjer og meget mere. Gai+Lisva er ikke blot et nordisk mode-brand, men en livsstil, som har til formål at fremme den bedste version af dig selv.

Bæredygtigt tøj
Gai+Lisva blev lanceret i 2008 i Aarhus af Betinna Aagaard Jensen. Inspirationen bag brandet er hentet fra nordiske traditioner, og derfor bærer tøjet særligt præg af enkelthed, renhed og æstetik. I dag producerer Gai-Lisva både tøj til hverdag, yoga og wellness i nøje udvalgte materialer. Gai+Lisva er baseret på bæredygtige værdier, hvorfor der blandt andet benyttes økologisk bomuld, hør og genanvendte materiale samt genbrugsplastik. Med det sagt går tøjet hverken på kompromis med kvalitet eller komfort, og derfor er alle materialer både åndbare, bløde og giver god støtte under bevægelse. Kollektionerne er karakteriseret ved en særlig elegance og fine detaljer, og de forskellige styles kommer i forskellige farver.

Meget mere end et mode-brand
Gai+Lisva har fokus på velvære, natur og frihed. Det er ikke ”bare” tøj, men livsstilsprodukter i den bedste kvalitet. Brandets livsfilosofi er, at vi skal nyde og værdsætte de rolige øjeblikke i livet og hele tiden stræbe efter at blive den bedste udgave af os selv. Det er samtidig tøj, der aldrig går af mode, og som kan bruges til enhver anledning. Og så ovenikøbet til overkommelige priser. Gå op opdagelse i Gai+Lisva fantastiske univers her, og shop med god samvittighed.

admin: