X

Vælg sikkert – vælg Wrangler!

Det er de færreste brands i verden, som kan bryste sig af at have over 100 år på bagen. Dette er både et tegn på en vis stilsikkerhed samt en kvalitetsbevidsthed uden lige. Amerikanske Wrangler har siden 1904 leveret tøj verden over, og særligt kvaliteten af deres jeans har altid været af øverste hylde. Holdbarheden af Wrangler jeans har altid været i særklasse, hvilket den efterhånden gamle virksomhed altid har vægtet meget højt.

Amerikanske traditioner

Lige fra cowboys og videre til stilikoner som James Dean, har vi kunnet se den ene jeans-klædte amerikaner efter den anden i det slidstærke stof. Dette er noget de har dyrket i en lang årrække, og som følge heraf er blevet et af deres mange varemærker. Det simple design gør det nemt at rette fokusset hen mod andre steder. Hermed har man kunnet se nærmere på, hvordan man bedst muligt kunne udvikle holdbarheden ved denim, hvilket har resulteret i, at jeans holder så fremragende som de gør.

Stilsikkert design

Ganske vist har designet ved wrangler jeans ikke ændret sig meget, men med et klassisk samt minimalistisk design har de formået at holde sig relevante i adskillige årtier. Designet af deres jeans har iklædt mænd i mange generationer, hvilket siger meget om, hvad Wrangler er for et brand. Kun få virksomheder verden over er i stand til at placere sig i første række med så få bemærkelsesværdige ændringer. Men bag designet har man udviklet på standarden af materialerne, så man til sidst kunne præsentere så holdbart et produkt som overhovedet muligt. Deres klassiske modeller er blevet solgt verden over, og det ikoniske mørkebrune lædermærke på baglommen er blevet båret af mænd i alle aldre. Med deres mange forskellige modeller har det været muligt at finde et par, uanset hvilken kropsform man har sig.

admin: