X

Kan du veje 3 tons korn på en badevægt?

Har du behov for at veje MEGET tunge ting?

Ja badevægten er nok den vægt, som du benytter mest, og den er også god, hvis du skal se, hvor mange kilo der er røget på over juledagene.

Men til nogle ting er der altså brug for en vægt, som kan veje noget mere end de ekstra kilo, der sidder på sidebenene. Det er typisk inden for forskellige områder i erhvervslivet, at der er behov for vægte, som kan gå op til flere tons.

Tænk eksempelvis på landbruget og detailhandelen, hvor man nogle gange arbejder med kæmpe enheder, som skal vejes meget præcists. I landbruget kan det eksempelvis være store mængder korn, som skal vejes meget præcist, så landmanden kan få den rigtige pris for de afgrøder, han har høstet.

I detalihandelen kan det være, at man har behov for at veje hvor mange kilo, der er af en bestemt vare på en palle, så man ved, at man har modtaget den korrekte mængde.

Hvilken type vægt skal du så benytte?

Når du skal veje rigtig tunge ting, er der specielt én type vægt, som kan gøre arbejdet for dig dig – og det er en hængevægt

Hængevægte vejer utrolig præcist, og tallene på diplayet er lette og hurtige at aflæse. Du kan gemme resultat af afvejningen på vægten, så du kan vende tilbage til det, hvis det bliver nødvendigt.

Desuden er vægten naturligvis skabt til, at kunne klare de store belastninger, som den bliver udsat for. Karabinhagen på vægten er i rustfrist stål, som gør den modstandsdygtig mod selv det dårligste vejr.

Krogen som holder fast i selve objektet, som skal måles, er selvfølgelig så stærk, at du kan være sikker på, at objektet aldrig ryger på jorden eller på gulvet.  

Anskaf dig en hængevægt – det er din garanti for kvalitet, holdbarhed og præcision.

Troels Nielsen: