X

Sådan sætter du fart på din nye forretning

Tillykke med din nye business! Det bliver helt sikkert hårdere og sværere, end du går og tror, men du kommer også til at lære dobbelt så meget som ellers. Din prioritet er naturligvis at få nye kunder i biksen, og vi kommer derfor her med råd til om, hvilke områder du skal arbejde med for at sætte skub i din forretning.

De digitale løsninger betyder alt

Alt foregår i dag på nettet, og kunden forventer, at det er nemt, simpelt og ligetil at købe hos dig. Hvis det ikke er det, er de hurtigt videre til din konkurrent, som har en bedre løsning. Og det gælder på alle dine platforme. Du skal have en intuitiv hjemmeside, det skal være nemt at finde produkter fra din Facebook-side, og så skal din moderne app ikke mindst være overskuelig og kompatibel med brugerens mobil.

Ikke alle virksomheder får lavet en app, men du kan komme et skridt foran med app udvikling – du skal bare lige huske at sikre dig, at det er iPhone app udvikling, da langt de fleste af dine kunder benytter sig af Apples produkter.

Hvordan skal du skabe trafik?

Der er som udgangspunkt to måder at skabe trafik på. Du kan betale dig fra det, eller du kan tilkæmpe dig til gode organiske placeringer på Google. Organisk trafik er godt, fordi vi har en tendens til at vælge annoncerne fra, når vi klikker i Google.

Det er rigtig svært, særligt på et område med store konkurrenter, at tilkæmpe sig topplaceringer på Google, men med en god og langsigtet indsats er alt muligt. Det kræver indhold, som dine brugere kan bruge til noget, og du skal derfor arbejde meget strategisk med dit indholdsunivers.

Konkurrencer og delevenligt indhold på Facebook

Facebook er en fantastisk platform for de fleste virksomheder, fordi mulighederne for at eksponere ens brand er store. Gennem konkurrencer og sjove opslag giver du brugeren mulighed for at interagere med din forretning, så også deres sociale netværk kan se dig.

Husk, at folk på Facebook bruger platformen som et frirum. Det skal derfor ikke være for tørt og kedeligt, da der er en overvældende tendens til, at humor og søde dyr præsterer bedre her.

admin: