X

3 fifs til fars udendørs arbejdsrum

Hvis manden i huset hjemme hos dig også elsker at lege med værktøj og gør det selv projekter, skal han selvfølgelig have de bedste betingelser til det. Der er mange måder at bygge værkstedet på, men der er nogle elementer, der går igen i dem alle sammen, hvis han skal have det perfekte rum til sin leg.

Vi giver dig her indblik i, hvordan far får lov at fordybe sig på bedste vis.

Det kan sagtens bygges billigt

Far behøves ikke marmorvægge og gulvvarme i sit værksted. Tværtimod – han kan faktisk meget nemt bygge det selv med nogle simple brædder og et let tag, der ikke kræver det store vedligehold efterfølgende. Faktisk kan han få et tag til sit legehus, så han i dagtimerne slet ikke behøver ekstra lys.

Med lysplader får han optimal belysning til sit arbejde i de lyse timer, men vi anbefaler naturligvis ekstern belysning, hvis han også vil arbejde om aftenen eller tidligt om morgenen.

En redskabsvæg er nødvendig

Intet arbejdsskur uden en stor og fyldig redskabsvæg, hvor far ikke skal bruge lang tid på at finde sit udkårne værktøj til sit personlige projekt. Om han mangler en sav, en boremaskine eller en helt særlig størrelse umbraconøgle, så skal det være at finde på væggen.

Ekstrarum til materialer

Projektet skal jo bygges af noget, og derfor anbefaler vi, at der altid er et godt opfyldt materialerum med maling, træ og andre substanser, så der altid er noget at gå i gang med for far. Rammer kedsomheden en dag, kan han altid begynde at bygge det legehus, han har lovet sønnike.

admin: