X
    Categories: Arbejde

Find det rette outfit til dine medarbejdere på jef.dk

Har du en virksomhed, og har du brug for profilbeklædning til dine medarbejdere? Så kan du trygt lægge opgaven i hænderne på den danske virksomhed https://www.jef.dk/da/products/profilbeklaedning. Hos Jef.dk sætter de nemlig en ære i at levere lige de produkter, din virksomhed har brug for – og de kan levere stort set alt.

Dine medarbejdere er din virksomheds ansigt udadtil. Derfor er det vigtigt, at de er klædt ordentligt på, så der er overensstemmelse mellem kundens forventninger og den ansattes udseende. For eksempel er det en stor hjælp, at medarbejderne i supermarkeder har logo på deres tøj. Så ved kunden altid, hvem de skal henvende sig til med spørgsmål.

Men det handler også om at dele ud af dit gode renommé ved at lade dine medarbejdere bære dit logo eller firmanavn. På den måde låner de en del af din virksomheds autoritet, når de skal møde og servicere kunden.

Selv hvis dine medarbejdere ikke kommunikerer direkte med en potentiel kunde, kan et synligt logo være en hjælp. Tænk for eksempel på alle de situationer, hvor man tilfældigt passerer folk i firmatøj – det kunne være håndværkere, som er ved at bygge et hus. Når du sørger for at dit logo og firmanavn er tydeligt, kan tilfældige forbipasserende blive potentielle kunder, som vil overveje dig som leverandør.

Stort udvalg af promotionsprodukter til virksomheder

Hos Jef.dk kan de hjælpe dig til at gøre din virksomhed mere synlig og klæde dine medarbejdere godt på. De forhandler profilbeklædning og arbejdstøj af flere mærker – herunder Mascot Workwear. De forhandler både skjorter, T-shirts, poloer, jakker og diverse sportstøj. Således er de fleste brancher dækket ind, fra byggeri og industri til service og restauration.

Når du handler med Jef.dk, handler du med en ærlig, jysk virksomhed, som har mere end 100 år på bagen. Derfor kan de også deres kram, og de låner gerne ud af deres erfaring og ekspertise i form af vejledning og gode råd.

Jef.dk tilbyder udover profilbeklædning en række skræddersyede produkter til virksomheder, herunder:

  • Sportspræmier
  • Emblemer
  • Ordensbånd
  • Navneskilte
  • Promotionsartikler

De mange muligheder for tilpasning gør i princippet varesortimentet uendeligt. Det er næsten helt uoverskueligt, og derfor kan du med fordel kontakte Jef.dk med mere eller mindre specifikke forespørgsler og få et uforpligtende tilbud.

Tag et kig i det enorme udvalg og få din virksomhed godt klædt på til at møde verden!

admin: