X
    Categories: Erhverv

Unimec er din ekspert i specialmaskiner

Unimec er din ekspert i design, udvikling og produktion af specialmaskiner til fabrikker og produktionsvirksomheder. Med en specialmaskine bygget af vores innovative maskinbyggere, får du en maskine, som vil effektivisere produktionen og desuden også bringe forbedret komfort til dine medarbejdere. Vores maskiner specialfremstilles med udgangspunkt i standardkomponenter, som tilpasses dine individuelle ønsker, hvorved du ender op med en unik maskine, som er skræddersyet til din virksomhed. Vi har mange års erfaring med at fremstille specialmaskiner såsom robotløsninger, produktionsudstyr, håndteringsudstyr, montageautomater og testmaskiner, og vores dygtige maskinbyggere sætte en stor ære i deres arbejde. Alle vores produkter er på forkant med tidens teknologi og tendenser, og det skyldes, at vores medarbejdere konstant fornyer og optimerer vores løsninger.

Specialmaskiner tilpasset dine individuelle behov

Hos Unimec mener vi, at alle skal have råd til specialmaskiner, og derfor gør vi, hvad vi kan for at holde dine udgifter på et så lavt niveau som muligt. Det er blandt andet derfor, vi benytter standard komponenter og -platforme i produktionen. Den færdige maskine har naturligvis indbygget de specialkomponenter og funktioner samt den teknologi, som du har ønsket.

Kontakt Unimec.dk for et uforpligtende tilbud

Der findes ikke nogen forespørgsler, vi ikke kan imødekomme, så hvis du ikke umiddelbart kan finde en maskine på vores hjemmeside, som lever op til dine behov, så fortvivl ikke. Vi er yderst fleksible og giver gerne et uforpligtende tilbud samt et prisoverslag på din nye specialmaskine. Unimecs kompetente og maskinglade medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give ekspertråd og fagkyndig vejledning på telefon +45 70 44 48 50 og mail kontakt@unimec.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og finde frem til den bedste løsning til dig.

admin: