X

Ruko 1200 – markedets bedste låsecylinder

Ruko 1200 er ud fra vores professionelle vurdering markedets bedste og mest sikre låsecylinder. Cylinderen består af to dele, RD1662 og D1200, som tilsammen udgør et komplet låsecylindersæt. Sættet er ovalt og fremstillet til montering på Ruko Connect- og modullåsekasser, men det kan også monteres på andre modullåsekasser. Det er op til dig, om Ruko 1200 skal leveres i krom, rustfrit stål eller med messingoverfalde, dog er sidstnævnte en bestillingsvare, som ikke tages retur og desuden kan tage lidt ekstra tid at levere. De forskellige materialer giver dig mulighed for at vælge en låsecylinder, der farvemæssigt passer sammen med resten af din lås og dørhåndtag.

Låsecylinder med patenteret profil og teknologi

Til dig, der taler fagsprog, kan vi fortælle, at Ruko 1200 naturligvis opfylder DS/EN 1303. At cylinderens sikkerhed er i top bliver blandt andet bekræftet af, at den er både bore- og dirkesikker. Designet er så unikt, at Ruko har taget patent på profilen samt den indbyggede D12 teknologi. Låsecylinderen leveres med tre nøgler af nysølv samt en kodebrik. Som en ekstra tryghed kan nøglerne ikke kopieres af hvem som helst, men kun af en godkendt Rukoforhandler.

Kontakt Totallaase.dk for vejledning

Monteringen af Ruko 1200 foregår hurtigt, og sættet fastgøres nemt med en skrue i hver cylinder. Skruerne har produktnummer 6281052428 og skal bestilles separat, da størrelsen afhænger af din dørs tykkelse. Du kan naturligvis bestille skruerne i vores webshop, så du slipper for at skulle holde styr på flere handler samtidigt. Hvis du har spørgsmål til dit valg og køb af låsecylinder eller Ruko 1200 låsesystemet, er hjælpen nær. Totallaase.dk tilbyder gode råd og brugbar vejledning på telefon +45 70 26 80 02 og mail info@totallaase.dk.

admin: