X

Autoriseret VVS-installation med øje for service og kvalitet

Hvis I står og mangler en autoriseret VVS-installatør, der kan levere moderne løsninger, kompromisløst håndværk og personlig og loyal service, så bør I kontakte gustafsenvvs.dk. De har nemlig fokus på høj kvalitet og professionelt håndværk i alt deres arbejde. Sådan har det været længe, faktisk igennem to generationer. Indtil 2014 blev virksomheden drevet af Carsten Gustafsen, men i dag ledes virksomheden af hans tre sønner, der har ligeså stort respekt for arbejdet og kvaliteten i udførelsen deraf. Siden 2016 har firmaet Carl Sørensen & Søn også været en del af foretagenet, hvilket betyder at erfaringen og passionen fra begge firmaer er forenet i én. Det sammen med autoriseringen giver jer en garanti for, at I altid modtager et professionelt og ærligt stykke arbejde.

VVS-arbejde man kan stole på

Det er vigtigt, at man vælger det rigtige VVS-firma til at udføre ens arbejde, da det har indflydelse på mange aspekter af din hverdag – dit velvære, din økonomi og miljøet. Hos Gustafsen tilbyder de en række forskellige VVS-arbejde, og de tænker altid i moderne kvalitetsløsninger. I kan blandt andet får udført arbejde som:

  • Rørinstallationer
  • Gulvvarme
  • Renovering af badeværelse
  • Fjernvarme installation og –service
  • Energioptimering
  • Vand og afløb

Fokus på jer og jeres tilfredshed

Når I laver handler med Gustafsen kan I altid forvente en god service, de går nemlig meget op i jeres tilfredshed som kunde, derfor er de også medlem af TEKNIQ, der er en forening, der sørger for en ekstra garanti for det VVS-arbejde, som de udfører. Det betyder også, at der er en garantiordning, der sikrer jeres rettigheder som forbruger. I skal altså overhovedet ikke bekymre jer om arbejdets kvalitet – den er altid i orden. Tøv ikke med at kontakte dem med jeres opgaver.

admin: